Loading...
Het Team2019-10-10T13:52:28+02:00

Heb jij een project waar je hulp bij nodig hebt?

Team van PowerConnect

Onze vaste basis. Drie man sterk, elk met zijn eigen specialisme, zo kunnen wij jou optimaal van dienst zijn. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van freelancers. Onze capaciteit en expertise is dus schaalbaar.

Eric Vousten
Eric VoustenFounder Power Connect
Resultaatgerichte marketeer. Overtuigd van het nut van fact based marketing. Dat betekent een procesmatige inrichting van je marktbenadering. Continu nieuwe kennis over je lead/klant verkrijgen en vervolgens de meest geschikte vervolgactie bepalen. Met conversie als doel. Logisch, maar in de praktijk van veel bedrijven en/of marketingafdelingen zijn nog grote stappen te zetten. Mijn ambitie is om voor elke opdrachtgever de beste marketingfabriek te bouwen. Power (to) Connect!
Wijtze Terpstra
Wijtze TerpstraMarketeer
Lennart van der Gaast
Lennart van der Gaast(Online) Marketing Consultant
Al ruim 10 jaar ervaring met het inrichten van effectieve marketing bij bedrijven. De interesse om zaken beter in te richten kon ik na mijn studie Bedrijfskundige Economie al vrij snel in de praktijk brengen in de rol van projectmanager. Specialismen: online marketing strategie, marketing automation, marktbewerking en business development.

We Doen Veel Toffe Dingen

Regelmatig vind je ons bij de voetbaltafel, maar elke dag sparren we over digtal en online marketingvraagstukken.

En Werken Onder Andere Voor…

Speel je mee?

Wil je graag onder het genot van een potje tafelvoetbal, een goede kop koffie of thee, spreken over het optimaliseren van jouw online-marketing(resultaten)? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Tips & Tricks over marketing automation ontvangen?

Ja, ik ontvang graag tips & tricks en het laatste nieuws over marketing automation.